Factchecks

27.03.2024

Fact-checking templates – Bellingcat

Deze tool is speciaal ontworpen voor factcheckers, journalisten en redacteuren en biedt een snelle en efficiënte methode om factchecks te genereren.

Gebruikers kunnen met gemak ChatGPT-factchecks produceren door simpelweg een link naar online content in te voeren. Het geïntegreerde template in de tool zorgt automatisch voor de factcheck, waardoor het proces veel sneller verloopt dan wanneer factchecks handmatig moeten worden geschreven.

Daarnaast biedt de tool ook de mogelijkheid om speciale factcheckbanners te maken door een afbeelding en een factcheckstempel te uploaden. Dit bespaart kostbare tijd voor factcheckers die regelmatig dezelfde soort factchecks schrijven en banners moeten genereren.

Ga naar Fact-checking templates.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief